Omgivelserne

Huset ligger midt i Kollerup plantage. Landskabet er let bakket med farvestrålende bunddække af lav, mos og lyng. Hærvejsstien går lige udenfor havelågen, og der er et utal af forskellige gåruter langs den nordvestjyske kyststrækning.

5 km fra huset (En dejlig cykeltur gennem plantage og hede) ligger Vesterhavet. Den nærmeste strand er Kollerup strand. Den ligger ved en lille parkeringsplads midt imellem Klim strand og Grønne strand. 
Det er glimrende badestrande. der kan lige være lidt småsten man skal forcere de første par meter.

Selvom det er Vesterhavet ligger alle strandene mod nord i dette område. Det giver en hel særlig varieret og fascinerende vekslen mellem sandstrand (Slette, Tranum) og Stejle bakker og klinter (Bulbjerg, Svinklovene). Det er som om Vesterhavets kræfter er knapt så utæmmede og faunaen rig på sin egen måde på denne nordvendte del af Vestkysten.

Det er en god ide at have sin cykel med. Der er cykelruter og MTB-stier i overflod. Det er anbefalelsesværdigt at  finde ind på nogle af de grusbelagte cykelveje inde i plantagerne. f.eks en tur til Thorup strand og videre med Bulbjergvejen eller cykelruten til Rødhus. Der kan også lejes cykler og udstyr i Slettestrand feriecenter.