Sang og fortælling

Omrejsende i fortællinger og sangtimer
Jeg har en lang karriere som friskolelærer bag mig, en god portion højskoleånd i min DNA samt en stor passion for litteratur og musik. Jeg holder meget af at fortælle og lave sangtimer og har sammensat et lille katalog med, hvad jeg har på hjerte.

Jeg tager gerne en dialog om både form og indhold.
Jeg tager ud alene, men holder også meget af at tage en makker med. Jeg samarbejder med Kim, som er en eminent dygtig pianist og med Terkel, der er fantastisk til at dramatisere og lave fortælletableauer.

Benny Andersen, Lindgren eller fortællinger og fællessangs arrangementer.
I menuen til venstre kan du se overskrifterne på det, jeg for øjeblikket har på min spiseseddel. Klik for at læse nærmere om arrangementet.

Inde under beskrivelserne fremgår prisen og et forslag til varighed.

Har I lyst til at hyre mig og eventuelt en af mine makkere til et arrangement, en sogne eftermiddag eller en højskoleaften, så gå på opdagelse.
Vil I vide mere?

Ring eller skriv til mig

k.svensmark@gmail.com          30 36 10 82

 

________________________________________________________________________________________________________________________________________

"Vi havde besøg i vores Kirkeklub af Kirsten Svensmark Møller med hendes foredrag om Benny Andersen. Det gjorde hun virkelig, virkelig godt. Det var interessant, oplysende, spændende og sjovt. Alle jeg talte med efterfølgende havde kun rosende ord at give hende, og vi håber, at vi en anden gang kan lokke Kirsten til vores Kirkeklub i Ballerup"

Vibeke Fuglsang Olsson – sognepræst i Pederstrup