Guidet tour i den nye højskolesangbog

Billedet er fra "walk a song" på Frederiksberg

Billedet er fra "walk a song" på Frederiksberg

Guidet tour i den nye højskolesangbog

FÆLLESSANG OG FORTÆLLING

Kirsten som fortæller (i samarbejde med jeres egen pianist/organist)
1½ time - eventuelt med kaffepause midtvejs
3.000 + transport

Kirsten som fortæller og Kim som pianist
5.000 + transport (ialt)

Jeg er altid klar til at tage en dialog om form, indhold og jeres gode ideer

 

Vi skal på en rejse rundt i en meget vigtig blå bog. Den er vigtig, fordi den skaber sammenhæng og nærhed mellem mennesker, og den giver os historiens vingesus og tro på fremtiden.

Vi skal synge sange og høre fortællinger om fællesskab, natur, kærlighed og dannelse. Sange er poesi og digte som har været så heldige at blive gode venner med en melodi. Når vi synger, oplever vi nogle gange, at de to venner smelter sammen og bliver til noget meget større. Disse øjeblikke vil vi lede efter. 
På rejsen vil vi støde på gamle og kendte toner og tekster af Grundtvig, Carl Nielsen og Ingemann. Vi vil også møde halvgamle digtere som Johannes V. Jensen, Thorkild Bjørnvig og Benny Holst. Sidst, men ikke mindst, vil vi lære helt nye sange af Dy Plambeck, Stine Pilgaard og Per Krøis Kjærgaard.

 

 

 

 

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Kim er organist, pianist og korleder

Kim er organist, pianist og korleder

Til dette arrangement samarbejder jeg med Kim. Han vil sidde ved klaveret og skrue op for den musikalske oplevelse. Højskolesangbogen er både det vi kender og er trygge ved, men også ny poesi og nye melodier. Med Kim ved klaveret vil vi gå på opdagelse i nogle af de nyere og mindre kendte sange. Vi vil tage dem under kærlig, musikalsk behandling, så alle kan være med. Samtidig vil vi synge og måske genopdage "dem vi kender".